Arnavutköy Anadolu Lisesi

Telefon : 02126842062
Belgegeçer : 02116842062
WEB http://arnavutkoyanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : Mareşal Fevzi Çak Mahallesi Seyit Onbaşı Caddesi No22 Çardaktepe/ Arnavutköy
VİZYON : Herkes her gün daha iyiye ulaşmak ister. Biz de, İstanbul okulları arasında sayılı okullar arasına girebilmek velilerin ve öğrencilerin gıpta ile bakacağı, eğitim görmek için özellikle tercih edeceği bir okul haline gelebilmek için uğraşıyoruz. Eğitimi, sanatsal faaliyetler, spor aktiviteleri ve sosyal faaliyetlerle destekleyerek, yaratıcı, çevreci, üretken bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.
MİSYON : İlk olarak genel ahlak kurallarını çok iyi benimseyen, paylaşımcı, kendi çıkarları için değil, toplum bilinciyle çalışan bireyler yetiştirebilmektir. Çalışmalarımızda, öğrencilerimizin zekâlarını en üst düzeyde kullanabilmelerini hedefliyoruz. Bilgiyi değil; bilgiyi elde etme yollarını öğretiyoruz. Her öğrencimize sosyal statü ayrımı yapmaksızın eşit yaklaşımımızla onların özgüvenlerini ön plana çıkartıyoruz. Biliyoruz ki kendine güvenen, girişimci, sosyal bireyler toplumu daima daha üst seviyelere taşıyacaktır.
BAŞARILAR :
Pansiyon :
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Arnavutköy Çardaktepe-Arnavutköy Vasıtaları Okulumuzun önünden geçmektedir. İlgi çekici nokta olarak Opet Benzin istasyonu okulumuzun tam karşısında bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Mareşal Fevzi Çak Mahallesi Seyit Onbaşı Caddesi No:22 Çardaktepe/ ARNAVUTKÖY
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 4 Km
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :